Calea Dumbrăvii, Nr. 95

Ce oferim

Școala de soferi PRIMA pune la dispoziția cursanților doritori de obținere a categoriilor A, B, C, C+E sau D de permis, cele mai bune mașini, instructori de excepție și prețuri pentru orice buget. Prima școlarizează elevi pentru toate categoriile, respectiv A, AM, A1, A2, B, BE, C, CE şi D. Pentru aceasta, parcul auto numără 15 autoturisme, mărcile Toyota, Renault, Citroen, VW, Ford sau Dacia Logan, două autocamioane și zece autobuze și autocamioane.

În plus, Școala de Șoferi Prima are cea mai modernă sală de legislație din Sibiu, cu o capacitate de 100 de locuri/ședință, însemnând 25 de calculatoare pe care rulează un soft asemănător celui folosit de Direcția Regim Permise de Circulație și Înmatriculări Auto pentru testarea candidaților.

De pregătirea teoretică a elevilor se ocupă unul dintre cei mai cunoscuți profesori de legislație rutieră din Sibiu. Așa se explică, faptul că școala de șoferi Prima are cea mai mare promovabilitate a elevilor la examenul teoretic pentru obținerea permisului.

<span style=CATEGORIA A " />

CATEGORIA A

Motociclete cu sau fără ataș și tricicluri cu motor cu puterea de peste 15 kw. Vârsta minimă de la care se poate începe școala pentru categoria A este de 23 ani și 9 luni iar examenul pentru obținerea permisului de conducere constă în susținerea unei probe teoretice și a unei probe practice

More Info
<span style=CATEGORIA AM" />

CATEGORIA AM

Vehicul, cu două, trei sau patru roți, a cărui viteză maximă prin construcție este mai mare de 25 km/h dar nu depășește 45 km/h și care este echipat cu un motor cu ardere internă, cu aprindere prin scânteie, cu o capacitate cilindrică ce nu depășește 50 cmc sau cu un alt motor. Vârsta minimă pentru categoria AM este de 15 ani și 9 luni.

More Info
<span style=CATEGORIA A 1" />

CATEGORIA A 1

Motociclete din categoria A1 fără ataș, cu o putere a motorului de maximum 11 kw și cu un raport putere/greutate de cel mult 0,1 kw/kg, care poate atinge o viteză de cel puțin 90 km/h. Vârsta minimă pentru categoria A1 este de 15 ani și 9 luni.

More Info
<span style=CATEGORIA A 2" />

CATEGORIA A 2

Motociclete cu puterea maximă de 35 kw, cu un raport putere/greutate care nu depăşeşte 0,2 kw/kg. şi care nu sunt derivate dintr-un vehicul având mai mult de dublul puterii sale. Vârsta minimă pentru categoria A2 este de 17 ani și 9 luni.

More Info
<span style=CATEGORIA B" />

CATEGORIA B

Autovehiculul a cărui masă totală maximă autorizată nu depăşeste 3.500 Kg şi al căror număr de locuri pe scaune, în afara locului conducătorului, nu este mai mare de 8. Vârsta minimă la începerea școlii este de 17 ani si 9 luni.

More Info
<span style=CATEGORIA BE" />

CATEGORIA BE

Ansamblul de vehicule a căror masă totală maximă autorizată depăşeşte 4250 kg format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B şi o remorcă sau semiremorca a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 3500 kg.

More Info
<span style=CATEGORIA C" />

CATEGORIA C

Autovehiculul, altul decât cele din categoria D sau D1, a cărui masă totală maximă autorizată este mai mare de 3.500 kg şi care este proiectat şi construit pentru transportul a maximum 8 pasageri în afara conducătorului auto.

More Info
<span style=CATEGORIA CE" />

CATEGORIA CE

Ansamblul de vehicule constând dintr-un autovehicul trăgător din categoria C şi o remorcă sau semiremorcă a cărei masă totală maximă autorizată este mai mare de 750 kg. Vârsta minimă de la care se poate începe școala pentru categoria C, CE este de 20 ani și 9 luni, iar la împlinirea vârstei de 21 ani se poate susține examenul.

More Info
<span style=CATEGORIA D" />

CATEGORIA D

Autovehiculul destinat transportului de persoane având mai mult de 8 locuri pe scaune, în afara locului conducătorului. Vârsta minimă de la care se poate începe școala pentru categoria D este de 23 ani și 9 luni iar când se împlinește vârsta de 24 ani se poate susține examenul la Poliție.

More Info
WhatsApp chat